Loading Laddar...
 

Intensivkurs

Intensivkurser hålls året om.

Kursen består i grunden av 30 körlektioner á 40 minuter, teorikurs, böcker samt riskettan och risktvåan.

Intensivkursen pågår alltid under tre veckor och avslutas med uppskrivning och uppkörning i slutet av den tredje veckan.

Detta är under förutsättning att du är klar med din utbildning. Det vill säga blivit godkänd på alla datorprov och klar med körningen. Annars förbehåller vi oss rätten att flytta fram/avboka ditt förarprov.

Kursen startar vilken måndag du vill i mån av plats.

Utbildningen anpassas naturligtvis efter dig under utbildningens gång.

Du kör måndag till fredag och har en till tre körlektioner om dagen. Lärarledd teorikurs är på tisdagar och torsdagar kl 16-18.

När du inte har körlektioner eller teorikurs så gör du datorprov, antingen här hos oss, på appen eller hemifrån.

 

Innan vi kan boka in dig på en intensivkurs så måste ditt körkortstillstånd vara godkänt, behöver du ansöka om ett så gör du detta på transportstyrelsen.se innan du bokar kursen.

 

När du bokar en intensivkurs så är det förskottsbetalning som gäller! 

Prisexemplar: En intensivkurs med 30 körlektioner, teorikurs, böcker och riskutbildningarna samt hyra av bil vid förarprov kostar 19600,-

Kostnader som tillkommer är för teoriprovet och körprovet, tillverkning av körkort samt fotografering och detta betalas till Trafikverket.

 

Tillfällen som finns kvar till att kunna starta en intensivkurs är start Januari 2020 (vi är fullbokade hela   oktober, november och december för intensivkurser). 

 Vi undervisar inte i motorvägskörning då det ej finns på Gotland!